Prisrekorden for boliger står fortsatt på 20 millioner i Stavanger, skriver Finansavisen.To rekordforsøk på 25 millioner kroner har nemlig feilet så langt.En over 100 år gammel jugendvilla i Jelsagata 49 ble lagt ut med denne prislappen i juni, men er nå trukket fra Finn.no.- Det var kun forhandlinger, og indikasjonene var ikke der hvor det var interessant å selge. Det er et snevert marked i Stavanger, sier DNB-megler Magnus Dahl Karlstad.Noe som trolig trakk ned interessen var ifølge avisen at store deler av huset er fredet.Heller ikke oljemannen Knut Åm og kona Inger har fått tilslag på enebolig og fire mål tomt i Vølstadveien 101, ved Store Stokkavannet.Her setter reguleringsplanen ifølge Finansavisen bom for ytterligere utbygging på tomten.- Kommer det en kjøper, er det fint, men han forhandler ikke på pris, sier Estate-megler Anne Grethe N. Huus.