Som Finansavisen skrev lørdag er Miguel Sørholt og Privatmegleren blitt enige om en avtale der Sørholt kjøpes ut av kjeden for et millionbeløp.Bakgrunnen var at kjedeledelsen sa opp franchiseavtalen med Sørholts Privatmegleren Residence på Skøyen i Oslo.- Jeg er nå fristilt fra Privatmegleren når det gjelder eierskap og forpliktelser, sier Sørholt til DN i dag.Hans heleide selskap Residence Eiendomsmegling på Skøyen har hatt franchiseavtalen med Privatmegleren. Det er innmaten i Residence som nå selges til eiendomsmegler Fredrik Dyve og hans partnere i Dyve & Partnere, skriver avisen.Det ble tidligere i sommer kjent at Dyve skulle overta Sørholts franchise-avtale på Skøyen, men Sørholt vil ikke si noe om størrelsen på beløpet.- Det kan jeg ikke si, men det er et ufrivillig salg. Men jeg har blitt fornøyd med at det har blitt en løsning, sier Sørholt til avisen.Fra oktober er Sørholt helt ute av Privatmegleren etter at ansatte ved Privatmegleren Renommé på Grefsen og Privatmegleren Aveny i Bygdøy Allé kjøper Sørholts aksjer for en ukjent sum.Sørholts varslede erstatningssøksmål mot Privatmegleren står ved lag.