OBOS-prisene fikk seg en knekk

Boligene ble markant billigere i OBOS i september. - Helt naturlig, sier OBOS selv.

Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

Prisene på OBOS-boliger i Oslo-området falt 4,1 prosent fra august til september, til en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 41.803 kroner.På årsbasis er oppgangen nå nede i 2,1 prosent.Siden nyttår har prisene steget skarve 0,6 prosent.- Dette er en naturlig utflating etter at boligprisene har steget svært mye over lang tid. Sannsynligvis vil vi nå få en prisoppgang over tid som ligger nær pris- og lønnsveksten.- Vi har ingen tro på en varig prisnedgang, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS i en kommentar.767 boliger ble omsatt i OBOS-tilknyttede borettslag i september, mot 626 i august og 740 boliger i september i fjor.Vi minner om at administrerende direktør Christian V. Dreyer i Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) er gjest i dagens Økonominyheter på HegnarOnline TV klokken 15:30. Han vil naturligvis kommentere boligprisene.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Personlig økonomi