Bygger ny Oslo-skole for 224 millioner

Veidekke Entreprenør skal bygge nye Munkerud skole på Nordstrand i Oslo.

Foto: Veidekke.
Næringseiendom

Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Undervisningsbygg Oslo KF om å bygge nye Munkerud skole på Nordstrand i Oslo.Det går frem av en børsmelding onsdag.Kontraktssummen er på 224 millioner kroner, eksklusive merverdiavgift.Totalentreprisen på ca 7.500 kvadratmeter bruttoareal (BTA) omfatter bygging av ny barneskole med plass til 840 elever og 120 ansatte, samt et kroppsøvingsbygg delvis nedgravd i terreng.Rundt skolen skal opparbeides flotte utomhusområder, og tilstøtende adkomstveier skal oppgraderes.Byggearbeidene vil starte høsten 2014, og skolen skal stå klar til skolestart høsten 2016.Hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs