Gir 25 millioner for å bli kvitt Miguel Sørholt

Miguel Sørholt har skrinlagt alle trusler om søksmål etter at Privatmegleren har bladd opp 25 millioner for å få ham ut av kjeden

Miguel Sørholt. Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

Adm. direktør Grethe Wittenberg Meier er endelig kvitt Miguel Sørholt etter å ha inngått forlik med den tidligere champagnemegleren, skriver Finansavisen.- Vi betaler 6,25 millioner som en blanding av en kompensasjon for avståelsesavtaler og erstatning, bekrefter Meier.- Han hadde rettigheter for noen Oslo-områder, slik at han i stedet for å etablere kontor har fått en cut av franchisen. Nå har vi kjøpt ham ut av denne. I tillegg er beløpet en kombinasjon for å bli ferdig med hele saken, sier Wittenberg Meier til Finansavisen.Hun sendte i går ut følgende melding til sine daglige ledere:«Det er med stor glede jeg kan meddele at vi i dag er inngått forlik mellom Privatmegleren og Miguel Sørholt. Dette innebærer at ethvert spørsmål knyttet til hans franchise er avsluttet med endelig virkning».- Jeg sitter igjen med 25 millioner, og Privatmegleren slipper rettssak. Når folk betaler deg 25 millioner for noe, så er det en grunn, sier Miguel Sørholt til Finansavisen og mener betalingen er et bevis for at han har hatt rett i at han er kastet ulovlig ut av kjeden.- Opprinnelig betalte de 12 millioner. Dertil kom 2 og 4 millioner for Aveny og Renommé. Og nå 6,25 millioner ekstra.Les hele saken i lørdagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Næringsliv