Hagen-familien vant villakrangel

Hans Kristian Skarpholt krevde erstatning etter å ha kjøpt Stein Erik Hagens Holmenkoll-villa.

Stein Erik Hagen - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Holmenkoll-villaen som ble oppført av investor Stein Erik Hagen i 1987, er gjenstand for en bitter rettsfeide mellom Hagen-familien og kjøper Hans Kristian Skarpholt, som i dag bor i huset, skriver DN.Hagens avdøde far, Odd Hagen, solgte villaen sensommeren 2010 for 21,8 millioner til Beetle Invest for 21,8 millioner kroner. Et par dager senere ble villaen videresolgt til Hans Kristian Skarpholt for 20 millioner kroner.Forrige uke ble Hagens mor, Bergljot Hagen, frifunnet i et millionsøksmål fra advokat Hans Kristian Skarpholt, som mener feil og skader bevisst ble holdt skjult for ham før salget, skriver DN.Advokaten mener at Odd Hagen blant annet unnlot å informere om at det var feil i ventilasjonsanlegget, punkterte vinduer, defekt kjøleanlegg og rørlekkasjer på badet, med mer.- Vi kommer til å anke dommen. Den er basert på feil, faktum og kus, sier Skarpholt til avisen.Han har selv "fast eiendomsrettforhold" som sin juridiske ekspertise.

Nyheter
Næringseiendom