NCC selger Østensjøveien 27 i Oslo

NCC Property Development AS selger kontorbygget Østensjøveien 27 i Oslo for 457,5 millioner kroner.

NCC selger Østensjøveien 27. Foto: Kolonihaven.no
Næringseiendom

NCC Property Development AS selger kontorbygget Østensjøveien 27 i Oslo til et syndikat tilrettelagt av RS Platou Real Estate AS og Malling & Co Eiendomskapital AS. Avtalen har en verdi på 457,5 millioner kroner. Overtagelsen finner sted 17. desember 2013 og har resultateffekt i 4. kvartal 2013.- Vi er fornøyd med å ha kommet i havn med dette salget i et litt krevende finansklima. Det betyr mye for oss å finne gode kjøpere til våre utviklingseiendommer etter hvert som de er ferdig utviklet. Salget og prisen viser at markedet etterspør moderne, miljøsertifiserte bygg, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør i NCC Property Development AS, i en melding.Østensjøveien 27 (Ø27) ferdigstilles i desember 2013 og i midten av måneden flytter leietakerne NCC, Norsk Dental Depot, Weifa, Mysoft og Constructor Norge inn i nybygget. Bygget er 94 prosent utleid.Bygget har passivhusstandard og BREEAM-sertifiseres minimum til karakteren "Very Good".Ø27 ligger sentralt plassert på Bryn/Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3. Bygget har ifølge meldingen en spektakulær arkitektur, er tegnet av det anerkjente danske arkitektfirmaet Henning Larsen Architects og bygget av NCC Construction AS.

Nyheter
Næringseiendom