Selger bygg i Bergen for 350 millioner kroner

Schibsted Media Group selger kontorbygg i Bergen sentrum.

BERGEN 20000526: Bergen by, oversiktbilde med havnen, fotografert fra Fløyen.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Poppe, Cornelius
Næringseiendom

Schibsted Media Group har inngått avtale om salg av Bergens Tidendes kontorbygg i Krinkelkroken 1 i Bergen sentrum for 350 millioner kroner.Bygningen består hovedsakelig av kontorarealer, til sammen 9.563 kvadratmeter brutto.Transaksjonen vil etter planen bli gjennomført i 4. kvartal 2013, og Schibsted venter å bokføre en gevinst på i størrelsesorden 130 millioner kroner.Bergens Tidende har en leiekontrakt for kontorene i Krinkelkroken 1 som løper ut ved utgangen av 1. kvartal 2017, med opsjon på forlenging.For Schibsted-konsernet vil salget ha en årlig negativ effekt på brutto driftsresultat (EBITDA) på rundt 20 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv