Byggefeber herjer i sørlandsidyll

Det er ikke lenger mangel på leiligheter i Mandal.

Foto: Scanpix

I Mandal er det usolgte leiligheter for en kvart milliard - og planer om nye boliger for ytterligere 750 millioner, skriver Finansavisen.- Før var det manko på leiligheter, og folk lå i kø utenfor kontorene. Slik er det ikke lenger, sier Pål Ødegård i Exbo til avisen.De vel 15.000 mandalittene kan velge og vrake i nye boligprosjekter langs Marna-elven. Til sammen er det 80 eierløse leiligheter under bygging i sørlandskommunen, i tillegg til at nærmere 200 leiligheter er på tegnebrettet.- Det er kanskje marked for 20 til 40 nye leiligheter i Mandal i året, så man må ha et langt tidsperspektiv på utvikling av nye prosjekter, sier Erik Tønnesen, som er på eiersiden i Mandal Brygge, Frøyslandsgården og Malmø Utvikling, til Finansavisen.Les også: Her ligger boliger for nesten 12 milliarder usolgt