De første boligprisene viser nedgang

Boligprisene falt i februar, ifølge tall fra Garanti Eiendomsmegling.

Foto: Heiko Junge / SCANPIX.

Tall fra Garanti Eiendomsmegling viser at prisene på omsatte borettslagsboliger falt 1,3 prosent fra januar til februar.27.786 kroner per kvadratmeter tilsvarer en nedgang på 0,3 prosent de siste 12 månedene.- Prisutviklingen til nå i år har vært flat. Det harmonerer med de forsiktige forventningene for 2014 sammenlignet med 2013. Samtidig har vi solgt flere boliger denne måneden sammenlignet med samme måned i fjor, og tilgangen på oppdrag er også bedre enn på samme tid i fjor, sier Garanti-sjef Stein Drogseth i en kommentar.Kjeden melder videre at antall budgivere per bolig var 1,8 i februar, 0,2 færre enn i januar, og 0,2 færre enn i februar i fjor.Gjennomsnittlig antall bud per bolig kom inn på 4,1 i februar, 1,1 færre enn i januar, og 0,5 færre enn i samme måned i fjor.Følg HegnarOnline på Facebook her!