Ekte solskinnshistorie i blytungt boligmarked

11 av 16 leiligheter revet vekk i rekordfart i Bærum.

Illustrasjon hentet fra www.øvrevollkollen.no.
Næringseiendom

Markedet for nye boliger er fortsatt tungt, men det finnes lyspunkter.For eksempel er Flesåsveien 3 og 8 på Nordberg i Oslo nesten utsolgt etter fire uker.På Øvrevollkollen midt i Østre Bærum er 11 av 16 store selveierleiligheter solgt allerede ved salgsstart, skriver Asker og Bærums Budstikke.Åtte av dem gikk etter budrunde.Bak prosjektet som realiseres der den gamle Stallkroa sto står Øvrevoll Veddeløpsbane.- Betalingsviljen er høy De 16 leilighetene blir ifølge avisen fordelt på to bygg i tre etasjer. De 102-146 kvadratmeterne er priset til 6,9-9,6 millioner kroner.Kjøperne er godt voksne par i alderen 65-70 år.- I dette alderssegmentet er betalingsviljen høy når «alt stemmer», sier Haagensen.Rivingen av Stallkroa vil ifølge Budstikka skje rundt månedsskiftet februar/mars, med innflytting i nye boliger estimert til 3. kvartal 2015.HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Personlig økonomi