- Denne saken virker å være spektakulær. Noen har lykkes med å etablere et borettslag og deretter registrere borettsandeler i grunnboken, til tross for at adressen hvor borettslaget angivelig holder til, ikke eksisterer, sier advokat Robert Jensen i advokatselskapet Selmer til DN.Jensen fikk i går ettermiddag åpnet konkurs hos en av de mistenkte og selskapet hans på vegne av Swedbank og Skandiabanken.Ifølge DN skal de to bankene ha lånt ut tilsammen 4,2 millioner kroner til kjøp av fiktive leiligheter i det fiktive Borettslaget Roligheten Vest.Borettslaget har adressen Sofies gate 82, som leder til et portrom mellom to bygårder på Bislett i Oslo.- Her er det fremlagt falske takster på eksisterende takstmenns brevark, man har operert med annonser på Finn.no og man har kunnet vise til grunnboksblader registrert hos Kartverket. Alt dette har vært egnet til å skape inntrykk overfor bankene om at det tilbys sikkerhet i leiligheter som er reelle, forteller Jensen til avisen.Bostyrer Leif Petter Madsen sier til DN at de regner med å få krav i konkursboet på mellom 20 og 25 millioner kroner.