Slik skal Nils Nordvik erobre luksus-Norge

Nils Nordvik har fått med seg Privatmegleren-gründerne Robert Fauske og Christian Berg til å bygge en kjempekjede av Nordvik & Partners.

Nils Nordvik - Foto: Finansavisen

Robert Fauske og Christian berg bygget opp Privatmegleren i Norge før de flyttet il USA for å satse på eiendom der. I vinter hentet Nils Nordvik Fauske tilbake for å bli styreleder i Nordvik & Partners. Sammen meislet de ut en plan om en kraftig ekspansjon av eiendomsmeglerkjeden, skriver Finansavisen.Nå har Fauske kontaktet Christian Berg for å starte rekrutteringen av folk til storsatsningen. Sammen har de kontaktet en rekke meglere. Lokkemiddelet er at det skal satses stort og at de blir eiere i kjeden.Nils Nordvik avviser overfor Finansavisen at han kjenner noe til planene.- Vi har ingen konkrete planer, men vi ser på muligheter. Problemet er å rekruttere gode meglere, så man må passe på å ha god mat til dem som er. Jeg er på gulvet og selger. Jeg vet ikke hva de tenker. De kommer til aksjonærene etterpå. Jeg har ikke snakket med Christian Berg på lang tid. Ring Robert Fauske, sier Nils Nordvik til Finansavisen.Styreleder Fauske bekrefter de storstilte planene.- Jeg er engasjert på konsulentbasis for å jobbe med rekruttering i tillegg til å være styreleder. Jeg gjør nå strategiske grep med Nordvik & Partners sammen med Christian Berg. Alt er ikke klart, men vi skal bli ledende på Oslo vest og ambisjoner om å etablere oss i de andre storbyene også. Det blir hvert fall i Trondheim, Bergen og Stavanger, og kanskje flere steder, sier Fauske.LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.