Spår toppår i eiendom

- Det kan bli helt bonanza, sier optimistisk meglersjef.

cbre

Eiendomsrådgiverne i CBRE tror 2014 blir et toppår for transaksjoner av næringseiendom, melder Estate Nyheter.- Vi har et ekstremt trykk for tiden. Det er store ting på gang. Vi snakker milliarder og vi snakker mange av dem, sier toppsjefen for CBRE i Norge, John Olof Solberg. - Entra kan gi bonanzaEtter en trå start er 2014-volumet nå oppe i 11 milliarder kroner. I toppåret 2012 endte omsetningen på 56 milliarder. - Jeg er ikke bekymret for volumene i år, og tror vi kommer til å se volumer helt opp mot toppnivåene, sier Solberg til nettstedet. - Dybden i markedet er betydelig. Tar vi med Entra, som kan komme, kan det bli helt bonanza, føyer han til. - Villige, og ikke for grådige, selgere CBRE jobber ifølge Solberg med mye - både kjøps- og salgsmandater, uten at han går inn på detaljer. Han ser ingen fundamentale skjær i sjøen, og påpeker overfor Estate Nyheter at utlendingene er langt mer aktive enn før.- Eierne er villige til å selge og de er ikke for grådige. Kjøperne vil kjøpe og bankene er åpne, sier Solberg til nettstedet.Følg Hegnar.no på Facebook her!