NRK hadde forrige uke flere saker, deriblant en stor reportasje i Dagsrevyen 15. mai, som omtalte Huang Nubos angivelige interesse for eiendommen på Svalbard som nå ligger ute for salg.- Det er ingen andre kjøpere med i bildet. Dette er en én til én-forhandling, sa Nubo til NRK på sitt kontor i Beijing.Han la til at han regnet med å betale over 24 millioner kroner.Horn-familien, som eier eiendommen, avviser nå disse påstandene.- Dette medfører imidlertid kort og godt ikke riktighet, sier advokat Sveinung O. Flaaten til VG.- Det har aldri vært noen form for kontakt med Huang Nubo, hverken fra familien Horn, som eier eiendommen, eller noen som representerer familien Horn. Heller ikke har familien Horn eller noen som representerer familien Horn, har vært kontaktet av NRK om dette, sier Flaaten.