Datter av Formel1-sjefen Bernie Ecclestone, Petra, la 85 millioner dollar eller om lag 531 millioner kroner på bordet for å sikre seg hjemmet til filmmogulen Aaron Spelling og hans kone Candace, i 2011.Eiendommen, som går under tilnavnet "The Manor", er nå lagt ut for salg til nesten det dobbelte: 150 millioner dollar, ifølge Bornrich.com.Petra Ecclestone skal ha falt pladask for eiendommens svimlende størrelse. Interiøret var hun imidlertid ikke like fornøyd med.Ifølge nettstedet skal Ecclestone ha brukt 85 millioner dollar eller om lag 531 millioner kroner på oppussing for å gi huset "et løft".Renoveringen skal ha tatt et par måneders tid, og i overkant av 500 arbeidere skal ha deltatt i prosessen.Det Los Angeles-baserte palassets nye eier kan glede seg over at Ecclestone har fått installert både kjøkken og stue i husets største soverom, og laget en egen "Prince Charles og Diana"-suite i 2. etasjen.I tillegg finnes det fasiliteter som en egen nattklubb, tre frisørsalonger, kino, bowlinghall, massasjerom og en veldig stor walk-in-garderobe.