Aker Solutions samler troppene i Aberdeen

Aker Solutions har inngått 20-årig leieavtale for nye kontorer i Aberdeen.

Næringseiendom

Aker Solutions har inngått en 20-årig leieavtale for et nytt kontorkompleks i Aberdeen, og leier videre ut til Aker-datteren Fornebuporten. Det går frem av to børsmeldinger tirsdag.Komplekset vil omfatte 31.100 kvadratmeter kontorlokaler og tilknyttede fasiliteter, som treningssenter,kantine, barnehage, legekontor og auditorium.Innflytting i byggene med en kapasitet på 2.400 ansatte er ventet til 2. kvartal 2015.Utleier er eiendomsutvikler og Aker-datter Abstract (Cornwall) Ltd. (ACL), og total årlig leie over de 20 årene er 7,74 millioner pund, med konsumprisindeksregulering hvert femte år.De første 12 månedene er fritatt for leie, mens Aker Solutions har opsjon på å forlenge leieavtalen med 3 x 5 år.Les mer her og her.Følg Hegnar.no på Facebook her!