Man trenger ikke mer enn to seriøse interessenter for å oppnå en bra pris. Finansavisen forteller i dag at en fritidseiendom på Tjøme denne uken ble solgt for 25 millioner kroner, hvilket er to millioner kroner over prisantydningen.- Her var det to interessenter som har vært i markedet i lengre tid, og som begge bestemte seg for at dette var en eiendom de ville ha. Da kan resultatet bli slik, sier eiendomsmegler Tore Fossberg på DNB Eiendom-kontoret på Majorstua til Finansavisen.Ifølge Finansavisen ligger eiendommen i vannkanten på Hønsø og kan blant annet skilte med strandlinje, utsikt, solforhold, dypvannsbrygge og en tomt på tre mål. Inne er det også god boltreplass, med nærmere 200 kvadratmeter p-rom og blant annet fire soverom.- Et svært flott sted med en av de bedre beliggenhetene på Tjøme, avslutter Fossberg.Finansavisen kan fortelle at mange meglere friskmelder det tidligere så trege sjøhyttemarkedet etter den knallgode sommeren.