Denne Bjelland-boligen kan knuse prisrekorder

Praktvillaen har vært i Bjelland-familiens eie i 100 år. Nå skal den ut på det åpne markedet.

Næringseiendom

Det går mot suverne prisrekorder i boligmarkedet i Stavanger. Ifølge Stavanger Aftenblad vil boet etter Ingrid Marie Bjelland legge ut en praktvilla i Orknøygata på Eiganes for salg. Eiendommen har vært i Bjelland-familiens eie siden den ble bygget i 1914.- Vi varsler at den kommer for salg, så folk kan forberede seg. Vi har vært i kontakt med enkeltpersoner, og noen sier de er interessert, sier eiendomsmegler Jan Georg Byberg fra Eiendomsmegler1 til avisen.Byberg håper på over 30 millioner, kanskje 40 millioner for boligen.Villaen med fem soverom er på 729 kvadratmeter, mens tomten er på 2.789 kvadratmeter.Tidligere i år betalte Siri Kalvig og ektemannen Kjell-Erik Østdahl 20 millioner kroner for en villa i samme område.