- Jeg tenker bare på en ting nå. Toroms, toroms, toroms, sier Vegard Liven til Finansavisen.Åtte år er gått siden Liven solgte treningskjeden Sats og flyttet fokus til bygningskropper med langt mindre fotavtrykk. Sammen med medgründerne Bjørn Sigurd Johansen og Aksel Gresvig delte 58-åringen en gevinst på 438 millioner kroner.
Pengene ble for Livens del pløyd inn i boligmarkedet. Da Finansavisen snakket med ham ved påsketider i fjor, satt investoren på 45 midre utleieleiligheter i Oslo og varslet at volumet skulle opp.Les hele saken i onsdagens utgave av Finansavisen!
- Jeg har fått blod på tann, sa Liven den gang.Siden har han handlet jevnlig. - Nå har jeg 65-70 leiligheter for utleie. I tillegg solgte jeg en tomt med potensial for 56 leiligheter til en utbygger i fjor, sier Liven i dag.- Jeg kjøper utelukkende effektive toromsleiligheter i nye prosjekter i Oslo, helst i områder som Grünerløkka og Dælenenga, rett og slett fordi jeg nekter å tro at slike objekter vil falle i pris, sier han til Finansavisen.