Nedskrivninger ødela for Storm Real Estate

Storm Real Estate gikk fra pluss til minus i 2. kvartal.

Morten Astrup - Foto: Finansavisen
Næringseiendom

Storm Real Estate melder om et resultat etter skatt på minus 3,6 millioner dollar i 2. kvartal 2014, mot pluss 4,2 millioner dollar i samme periode året før.Presentasjonen kan du se her.Presentasjonen av Storm Bund Fund kan du se her. Resultat per aksje ble minus 0,19 dollar, mot pluss 0,23 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble negativt med 4,1 millioner dollar, sammenlignet med pluss 7,7 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 5,7 millioner dollar, mot pluss 8,9 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 3,5 millioner dollar, sammenlignet med 3,2 millioner dollar i 1. kvartal 2013.Regnskapet er belastet med verdiendringer på eiendommer på 7,5 millioner dollar. I samme periode i fjor ble det foretatt en oppskrivning på 7,1 millioner dollar.Her er rapporten og presentasjonen .Følg Hegnar.no på Facebook her!