Odd Kalsnes kjøpte en Tjøme-hytte i Havnaveien 39 for 4,8 millioner i 2009. I dagens utgave av Finansavisen kan vi lese at han nå selger den til komikerparet Dagfinn Lyngbø og Pernille Sørensen for ni millioner kroner.Utgangspunktet var en prisantydning på 7,5 millioner kroner, men med flere interessenter havnet salgssummen halvannen million kroner høyere.
– Jeg er fornøyd med salget, sier Odd Kalsnes til Finansavisen.
Til tross for en stiv pris er det heller ikke snakk om noen høy standard på hytta. Ifølge Finansavisen ble hytta bygget i 1959, og interiøret skal være av superenkel 60-tallsstandard – akkurat slik hyttene skulle se ut på den tiden.Arealet er ikke større enn 47 kvadratmeter, mens tomten utgjør 2,3 mål.Beliggenheten er imidlertid fin. Hytta ligger i Paradisbukta, midt i Røssesundet rett nord for Havna Hotel, og har sen kveldssol.– Jeg har ikke gjort noe med eiendommen bortsett fra å koble til vann og kloakk, hvilket utgjorde en investering på 100.000 kroner. Dessuten har jeg fått en rammetillatelse for riving og bygging av en ny hytte. Selv om jeg ikke har gjort mye, har jeg gjort de riktige tingene, avslutter Kalsnes.