Stein Erik Hagen øker i Norwegian Property

Ukjent investor vil hamstre mer i Norwegian Property. Stein Erik Hagen svarer med å hamstre — til en litt høyere kurs.

Næringseiendom

Tidligere torsdag ble det kjent at den ukjente investoren Famaday Trading er interessert i å kjøpe inntil 35 millioner aksjer (6,38 prosent) av Norwegian Property til kurs 9,50 kroner per aksje.Nå i kveld er iallfall én ting klart: Stein Erik Hagen har ikke noe å selge.Canica AS melder nemlig om kjøp av 12,8 millioner aksjer i Norwegian Property til 9,55 kroner per aksje, altså fem øre mer per aksje enn det Famaday Trading vil betale.Hagen-familiens investeringsselskap betaler dermed 122,24 millioner kroner for posten.Etter transaksjonen har Canica 72.008.232 aksjer i Norwegian Property, tilsvarende 13,13 prosent av aksjene. Canica-sjef Nils K. Selte er styremedlem i eiendomsselskapet.- Langsiktig finansiell investering Famaday Trading satt før fremsettelse av dagens tilbud på 80.842.794 aksjer i Norwegian Property, det vil si 14,74 prosent av selskapet.Samtidig presiserte Famaday at Norwegian Property anses som en langsiktig finansiell investering.Aksjen endte torsdag ned 0,8 prosent til 9,18 kroner.Følg Hegnar.no på Facebook her!