Doblet salget av fjellhytter

Årets august har vært vesentlig bedre enn fjorårets i hyttemarkedet på fjellet.

Christian Haatuft. Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

Varm sommer er bra for fjellmarkedet også, mener Geilo-megler Christian Haatuft. Flere meglere har hatt en god start på sesongen, skriver DN.- Starten på høsten har vært veldig bra. Hvis objektene er riktig priset blir de solgt med én gang. Flere av eiendommene vi har solgt nå går 100.000–300.000 over takst, sier eiendomsmegler Christian Haatuft hos Eiendomsmegler 1 Geilo til avisen.Meglerkontoret har solgt 21 eiendommer og omsatt for 60 millioner kroner i august i år, mot 12 eiendommer med en samlet omsetning på 25 millioner kroner samme måned ifjor.- Det er flere kjøpere på de gode objektene. De dyre må fremdeles litt ned i pris før de blir solgt, men det er et marked for disse også. De som skal kjøpe dyre eiendommer i dag vil nok fremdeles føle at de gjør en god handel – og det gjør de nå, sier Haatuft til DN.