Giertsen har verdier for 100 millioner

Thomas Giertsens kometkarriere som komiker har gitt han mer enn penger på bok.

Komiker Thomas Giertsen - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Medregnet privat formue, egenkapital i firmaet, eierandel i Feelgood og eiendom, disponerer komiker Thomas Giertsen verdier for mer enn 100 millioner kroner, ifølge Se og Hør.Sammen med kona Erle og deres to barn bor Giertsen i et eksklusivt hus i Ullevål Hageby. i tillegg har han en egen øy med hytte i Kragerø.For to år siden bygde komikeren ut hytta med 30 kvadratmeter. Etter utvidelsen - som skal ha kostet mellom 1,5 og 2 millioner kroner - er boarealet på 100 kvadratmeter, skriver magasinet.Formuen har vokst mye gjennom produksjonsselskapet, Feelgood Scene Film og TV. I 2010 ga komikeren fra seg aksjemajoriteten i dette selskapet til Sony for den nette sum av 16 millioner kroner, men sitter fortsatt igjen med en fjerdedel av aksjene gjennom sitt eierselskap Egeberg Holding.Dette selskapet hadde et resultat før skatt på 18 millioner kroner i fjor, i tillegg til 51 millioner kroner i egenkapital.I tillegg eier Giertsen tre leiligheter i Oslo sentrum, som har kjøpt for mellom 2-5,3 millioner kroner i tidsrommet 2004 og 2013, ifølge Se og Hør. 

Nyheter
Næringseiendom