Har solgt for 4,5 milliarder - tror fortsatt på boligfest

Ivar Tollefsen har kvittet seg med leiligheter for 4,5 milliarder kroner på halvannet år. Den tidligere diskjockeyen tror imidlertid ikke at boligfesten nærmer seg slutten.

Publisert 10. sep. 2014 kl. 07.59
Oppdatert 10. sep. 2014 klokken 12.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
Ivar E. Tollefsen (53) startet med to tomme hender og diskoutstyr, og endte som Norges største private boligutleier med leiligheter både i Oslo-området og på den andre siden av riksgrensen, skriver Finansavisen.I fjor fikk 5.200 leiligheter i Sverige nye eiere fordelt på to transaksjoner, og til sammen solgte Fredensborg-konsernet eiendom for 3,6 milliarder kroner fra januar til desember.I år har Tollefsen solgt for ytterligere én milliard, men ifølge Magnus Nordholm i Fredensborg skal de ha kjøpt for like mye.
«Markedet for boligeiendom i Norge og Sverige viser god etterspørsel, og styret legger til grunn en lignende utvikling i de kommende år,» skriver Tollefsen ifølge Finansavisen i årsberetningen for 2013. Regnskapet for Fredensborg ASLes mer i onsdagens utgave av Finansavisen!