Bjørn Rune Gjelsten og bil­familien Møller går sammen om å gjøre gamle fabrikkbygninger til 350 nye leiligheter, skriver DN.
Møllergruppen Eiendom kjøpte eiendommen til AL Industrier på Skøyen i Oslo for 400 millioner kroner i 2012.- Vi skal selge leiligheter for rundt to milliarder kroner, sier Rikter-Svendsen til DN, og legger til:
- Vi ble veldig entusiastiske da vi fikk høre at Møllergruppen ville ha med seg en boligpartner, sier markedsansvarlig Kristen Rikter-Svendsen i Profier, et eiendomsutviklingsselskap som kontrolleres av Bjørn Rune Gjelsten, til DN.Det planlegges oppføring av opp mot 60.000 kvadratmeter bygningsmasse på 27 mål tomt, omtrent som på det gamleindustriområdet Vulkan på Grünerløkka i Oslo, som i dag huser blant annet mathall, boliger, restauranter og næringslokaler.- Vi håper å komme i gang med salget av de første leilighetene rett over påske og at første byggetrinn skal stå ferdig til jul i 2017.