- Beste hyttemarked på 8-10 år

Megler og partner Anders Langtind i Privatmegleren rapporterer om et meget godt hyttemarked til fjells.

Illustrasjonsfoto: Scanpix
Næringseiendom

Interessen for fritidsboliger er sterkt stigende. Fra februar 2014 til februar 2015 ble det solgt 3188 fjellhytter i Norge, noe som tilsvarer en økning på 26 prosent fra året før, viser februar-rapporten fra Eiendom Norge.– Du skal gå ganske mange år tilbake, kanskje åtte-ti år, for å finne et like godt hyttemarked som vi har hatt denne sesongen, sier megler og partner Anders Langtind i Privatmegleren til DN.Han har vært utsolgt for fritidsboliger på Norefjell siden vinterferien.Megleren viser til at fritidsboliger bygget i perioden 2005-2008 har fått en prisjustering nedover. Dessuten er optimismen noe mer tilbake i fritidsmarkedet. Den historisk lave renten spiller også inn.Eiendomsmegler Bente Holen Bergseng i Eiendomsmegler 1 rapporterer om raskere omløpshastighet enn noen gang på Sjusjøen. 

Nyheter
Næringseiendom