Fire av fem boliger gikk over prisantydning

Selv om antall boliger til salgs i Oslo og Bergen ble tredoblet fra februar til mars, gikk så mange som fire av fem boliger over prisantydning.

Næringseiendom

– Til tross for at det er langt flere boliger å velge mellom, har 80 prosent av alle boliger solgt i mars gått over prisantydning i både Oslo og Bergen, sier administrerende direktør Terje Halvorsen i DNB Eiendom til Dagens Næringsliv.Men enda litt bedre gikk det for EiendomsMegler 1 Oslo Akershus:– Hele 85 prosent av boligene vi har lagt ut i bruktmarkedet, gikk til, eller over, prisantydning. 8 prosent av salgene gikk 25 prosent eller mer over prisantydning, sier Jørgen Hellestveit, leder for forretningsutvikling hos meglerhuset.Også hos Privatmegleren meldes det om en hektisk mars måned.Halvorsen i DNB Eiendom forteller at salgene også gikk raskere i mars. I Oslo falt omsetningstiden fra 19 dager i februar til 15 dager i mars. I Bergen fra 20 til 12 dager.– Salgene kan ikke bli noe raskere enn dette, slik vi ser det. Ut fra dette bildet venter vi fortsatt prisstigning i både Oslo og Bergen i mars, sier Halvorsen. (©NTB)

Nyheter
Næringseiendom