Oljefond-topp håper på krakk

– Ingenting hadde passet oss bedre enn en skikkelig markedskorreksjon. Hvis det faller 20-30-40 prosent hadde det vært kjempebra, sier Oljefondets Karsten Kallevig.

Næringseiendom

Karsten Kallevig (40), eiendomssjefen i Oljefondet, har handlet eiendom for i underkant av 20 milliarder kroner i New York.I perioden 2010- 2014 var Oljefondet verdens største utenlandske kjøper av eiendom på Manhattan i New York, skriver DN.Kallevig sier at de blir nedrent av eiendomsselgere i den amerikanske gigantbyen.På DNs spørsmål om hvordan han vurderer prisene, svarer Kallevig:– Ingenting hadde passet oss bedre enn en skikkelig markedskorreksjon. Hvis det faller 20-30-40 prosent hadde det vært kjempebra. Vi skal investere såpass mye over tid at hvis vi kan komme inn på et lavere nivå i byer som vi tror på så er det kjempegøy. Det er en drøm.

Nyheter
Børs