Tidenes beste boligsalg for Selvaag

Selvaag solgte boliger for over en milliard i første kvartal.

Næringseiendom

I løpet av første kvartal 2015 solgte Selvaag Bolig 308 boliger med en samlet verdi på 1,02 milliarder kroner. Dette er ifølge en fersk melding det beste kvartalet i selskapets historie. I første kvartal 2014 solgte selskapet 139 boliger med en samlet verdi på 482 millioner kroner.-  Boligsalget i årets første kvartal har vært eksepsjonelt godt. Generelt har det vært svært få boliger til salgs, samtidig som etterspørselen har vært svært god. Spesielt har dette vært tilfellet i Stor-Oslo der vi har en betydelig markedsposisjon, med mange boliger ute for salg. I løpet av kvartalet har vi også styrket tomtebanken i Oslo-området ytterligere, sier administrerende direktør Baard Schumann i en kommentar.Totalt ble det igangsatt bygging av 284 boliger i perioden. 208 boliger ble ferdigstilt, og 224 ble overlevert til kjøper. Per 31. mars hadde Selvaag Bolig 1 384 boliger under bygging og 40 ferdigstilte boliger som ikke var solgt.I fjor hadde Selvaag Bolig 1 308 boliger under bygging ved utgangen av fjerde kvartal og 1 474 ved utgangen av første kvartal.Les meldingen her!

Nyheter
Næringseiendom