- Vi ser at boligkjøpere er edruelige

- Vi ser klare konturer av en demping i prisutviklingen, sier administrerende direktør Christian Dreyer i Eiendom Norge.

Næringseiendom

Administrerende direktør Christian Dreyer i Eiendom Norge sier til TDN Finans at deres nye pristall viser klare konturer av en demping i prisutviklingen på boliger i Norge.Boligprisene steg 0,7 prosent på månedsbasis i mars. Justert for sesongvariasjoner var boligprisene opp 0,1 prosent. Det siste årene er prisøkningen på 7,9 prosent.- Vi ser klare konturer av en demping i prisutviklingen. Vi ser at boligkjøpere er edruelige samtidig som vi går inn i en periode med større utfordringer knyttet til oljenæringen, sier Dreyer.En sterkere tilbudsside driver også ned prisveksten.- Vi ser at tilbudssiden øker, noe som er veldig normalt for denne tiden på året. Nybyggsiden er dessuten sterkere. Alt i alt ser vi et mer balansert marked, sier Dreyer til TDN Finans.     

Nyheter
Næringseiendom