Hvaler-hytter til drøye 2 millioner

Fagforeningen til Fredrikstad-bedriften Denofa legger nå ut ni hytter til salgs. Prisantydning ligger på drøye to millioner kroner.

Illustrasjon, ferie på hytta. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX.
Næringseiendom

Hytte i de mest attraktive skjærgårdsområdene trenger ikke koste flere titall millioner – hvis man kan leve med råte og tørrtoalett. Nå slippes ni fritidseiendommer ved sjøen på Hvaler, med prisantydning mellom 2,1 og 2,5 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.- For å si det enkelt tror jeg absolutt at folk får igjen pengene sine her. Dette er ikke noe dårlig investeringsobjekt, sier eiendomsmegler Henning Hesselberg i Fredrikstad-baserte Stavlund, som selger de 38 kvadratmeter store hyttene på Kirkøy, 40 minutters biltur fra Fredrikstad.- Man må jo si det er enkel standard, noen av hyttene har også noe råte i gulvet. Så det er klart at man må regne med litt oppussing. Men tomtene er veldig fine, sier megleren.Det er fagforeningen til Fredrikstad-bedriften Denofa som selger unna de fleste av hyttene sine. Disse er nå blitt fradelt med egne tomter, og selges nå som egne, små fritidseiendommer med tinglyste båtplasser og biloppstillingsplasser.- Hyttene ligger innenfor 100-meterbeltet, derfor er utbygging strengt regulert. Så det blir jo aldri noe slott. Men hvis du betaler 2,5 millioner kroner og pusser opp for én million kroner, får du en sjønær hytte med bra standard for 3,5 millioner kroner. Hvis man er fornøyd med standarden slik den er i dag, vil det jo klart være billigere å sette disse hyttene istand, sier Hesselberg.

Nyheter
Næringseiendom