Rogalands største boligutbygger Njål ­Østerhus (49) vil bygge som aldri før for å holde ansatte i arbeid gjennom olje­krisen. Risikoen betegner han som høy, skriver Dagens Nærngsliv.- Sist uke solgte vi boliger for 50 ­millioner kroner. Det er en av de ti beste ukene vi har hatt noensinne, sier han til avisen.Selv om forrige uke var bra, merker de imidlertid at salget er tråere. Østerhus forteller at det i mai stoppet helt opp, men etter å ha kuttet prisene med rundt 300.000 kroner har de klart å holde salget oppe i juni. Nå er de forberedt på å gå enda lavere i pris, og har ingen planer om å stoppe byggingen.- Nå går vi i kjelleren og får marginer deretter. Vi tar betydelig risiko nå, som gjør at vi forhåpentlig i slutten av 2016 og 2017 får en fantastisk inntjening igjen, sier utbyggeren til DN.