Carew håvet inn 5,3 millioner i leieinntekter på én bygård

John Carew og agent Per A. Flod håver inn millioner av kroner i Bygdøy allé.

John Carew - Foto: Scanpix
Næringseiendom

I 2010 kjøpte John Carew og agent Per A. Flod en bygård i Bygdøy allé for å drive utleie. Det har tydeligvis vært en lukrativ affære.Ifølge Nettavisen håvet Carew og Flod i fjor inn like over 5,3 millioner kroner i leieinntekter på de 20 leilighetene.Driftsresultatet endte på 3,1 millioner kroner mens årsresultatet viste et overskudd på 317.000 kroner.- Det er mye rentekostnader på bygget, i tillegg har vi påkostet litt i utbedringer. Hensikten med å kjøpe bygården var å ha den som en langsiktig investering, sier Flod til Nettavisen.Nettavisen anslår at bygården kan være verdt nærmere 116 millioner kroner.

Nyheter
Næringseiendom