- Veldig sterkt boligmarked

Espen Pay tror markedet holder seg sterkt en god stund til.

Leiligheter i Oslo. Foto: Gard Setsaas/Finansavisen

Boligutvikler Espen Pay har aldri opplevd tilsvarende interesse for nye boliger i sommermånedene, skriver DN.- Det er sjelden at vi har klart å selge boliger så langt inn i sommeren. Markedet har vanligvis stoppet opp 15. juni, men nå er det stor interesse og godt salg, sier Pay til avisen.Pays boligutviklingsselskap Urbanium er med 28,4 prosent største eier på Sørenga-utstikkeren ved Operaen i Oslo. Her var produksjonen stor i 2014, men ingen boliger ble ferdigstilt.- Resultatet var som forventet i 2014, men i 2015 får vi et veldig godt resultat som mer enn veier opp for det dårlige resultatet i 2014. For nå har vi hatt et veldig godt salg på Sørenga, og har også kommet i gang med nye prosjekter i Urbanium, sier Pay til DN.- Boligmarkedet er veldig sterkt nå. Det er relativt lite nytt til salgs. Ettersom bruktmarkedet stiger til nye rekordhøyder, synes mange det er ok å kjøpe nye boliger til faste priser. Og jeg tror markedet holder seg en god stund til, sier boligutvikleren.