- Vi klarer ikke helt å synes synd på oss i Stavanger

Bjørn Maaseide føler seg komfortabel med leiesituasjonen i Stavanger-regionen.

Næringseiendom

Bjørn Maaseide, som ifølge Kapitals oversikt over landets 400 rikeste er god for 1.025 millioner kroner, er komfortabel med eiendomsinvesteringene sine, skriver DN.Maaseide Eiendomsinvest har investert over 400 millioner kroner i eiendom. Dessuten ønsker selskapet å utviikle 40.000 kvadratmeter med tomteområder.– Med Maaseide Eiendomsinvest er det en langsiktig strategi å satse på eiendom. Jeg ville gjerne sagt primært i Stavangerregionen, men det er ikke så lurt å legge alle eggene i samme kurv der akkurat nå. Men vi har flere lange leieavtaler som går i 10–12 år fremover, så vi er ganske komfortable med leiesituasjonen, sier Maaseide til avisen.– Hva tror du om eiendomsmarkedet i Stavanger?– Det er jo fremdeles netto tilflytning i Norge, og vi klarer ikke helt å synes synd på oss i Stavanger. Selv om arbeidsledigheten har doblet seg, er vi fremdeles på et ekstremt lavt nivå. Jeg tror det er press i boligmarkedet fremover, selv om det kan komme en liten justering, sier Maaseide.Han sier til DN at de har mistet BP Norge som en leietager på 2.500 kvadratmeter, men at lokalene nesten er fylt opp igjen med andre leietagere.

Nyheter
Næringseiendom