Bjørn Rune Gjelstens boligselskap, Profier, er utsolgt for leiligheter. Nå er planen 300 nye boliger på grensen mellom Oslo og Bærum.- Vi opplever overhodet ikke noen nedkjøling i Oslo Vest, i alle fall. Profier er helt utsolgt i Oslo, og vi har solgt over 97 prosent av alle leiligheter vi har under produksjon på landsbasis, så vi har nesten ikke noe mer å selge. Det er ganske spesiell situasjon, sier markeds­ansvarlig Profier, Kristen Rikter-Svendsen, til avisen.Han har liten tro på noen prisnedgang for Oslos del.- Det er for få regulerte tomter der folk helst vil bo, det presset kommer til å vedvare rett og slett fordi Oslo vokser. Oslo vokser også vestover. Det er stadig en utfordring å få Asker og Bærum til å ta sin del av trykket på hovedstadsområdet, sier Rikter-Svendsen.Nå har boligselskapet gått sammen med Mustad Eiendom for å bygge rundt 300 leiligheter på Lilleaker. Området på Lilleaker består av det gamle fabrikkområdet til O. Mustad & Søn, og gjeldende reguleringsplan gir rom for å bygge 800 boliger på området.- I bydel Ullern snakker vi om mye akkumulert boligformue og mange som gjerne vil veksle inn huset sitt, eller en leilighet som ligger for langt unna infrastruktur, i en ny, lettstelt leilighet med heis, peis og garasje, sier Rikter-Svendsen.