Bærum-bygg kan bli asylmottak

Andenæs Eiendom har et tomt bygg de ønsker å bruke.

bærum, asylmottak
Næringseiendom

Andenæs Eiendom vil bruksendre kontorbygget i Gamle Drammensvei 48 på øvre Stabekk til asylmottak, melder Asker og Bærums Budstikke ifølge Estate Nyheter.- Vårt utgangspunkt er at vi har et tomt bygg som vi ønsker å bruke. Vi mener det egner seg godt til denne typen bruk, sier Andenæs Eiendom-sjef Wincent Haga i en kommentar.Selskapet har jobbet for en boligregulering av Andenæsgården, men denne har dratt ut i tid. - Nå ser vi at det er et akutt behov for asylmottak og da mener vi at disse lokalene kan være velegnet, sier Haga til avisen.130-200 flyktningerHan estimerer at bygget kan huse 130-200 flyktninger.Jan Christian Mollestad i Vestre Stabekk vel regner ifølge Budstikka med at nabovarselet som er sendt ut innleder en teknisk runde hvor det blir vurdert om det er mulig å ha asylmottak der. - Hvis kommunen vurderer lokalet som ok, og det er nok med skoler og sysselsetting, og så videre, forventer vi en formell henvendelse til lokalsamfunnet om dette er en dugnad vi mener vi kan være med på, sier han til avisen.

Nyheter
Næringseiendom