Mohn selger eiendom ved Bergen for én milliard

Trond Mohn selger eiendom utenfor Bergen for milliardbeløp.

Trond Mohn. Foto: NTB scanpix
Næringseiendom

Trond Mohn har solgt Framo Sjølivet, Frank Mohns nybygg på Florvåg på Askøy utenfor Bergen, melder EstateVest.- Jeg kan bekrefte at Framo Sjølivet er solgt for én milliard kroner i en club deal tilrettelagt av Arctic Securities, sier Mads Syversen i Arctic i en kommentar.Han vil ikke si noe om kjøpernes identitet, annet enn at det er et knippe norske og nordiske investorer.Prosessen pågikk i fire uker, ifølge Syversen, som overfor nettstedet karakteriserer bygget som «helt fantastisk».Han forteller videre at Arctic har levert både egenkapital og finansiering, og at yielden (netto leieinntekter i forhold til kjøpesum) ble 5,9 prosent.Prosjektet består ifølge EstateVest av et kontorbygg i fem etasjer, underjordisk p-anlegg i tre etasjer, tre verkstedshaller, dypvannskai og småbåthavn. Blant mye annet.Les mer om prosjektet her.