- Sjansen for at vi er i nærheten av en topp er ganske stor

I går solgte eiendomsinvestor Christian Ringnes Rådhuspassasjen for 605 millioner kroner.

Næringseiendom

- Hvorfor solgte dere nettopp der?- Markedet er veldig høyt for tiden. Jeg tror ikke det var den eiendommen som det er mest opplagt for oss å selge, det er en veldig bra eiendom, men prisen var vel «okay» og vi har gjort det som så fint heter en porteføljemessig tilpasning i gode tider, sa eiendomsinvestor Christian Ringnes da han var gjest i HegnarTV onsdag.- Selger du på topp?- Ja, det er jo det vi prøver på bestandig, selvfølgelig. Men hadde jeg virkelig trodd at regnestykket var helt enkelt, at vi virkelig var på en topp, så ville jeg jo solgt mye mer, sier Ringnes.- Selv om det er en stor eiendom, så er det jo en liten flis i vår sammenheng, legger eiendomsinvestoren til.- Har ikke dere egentlig masse penger på bok til å kjøpe?- Jo, det er jo det vi har. Med lav rente så er eiendom en god idé, så utfra det så burde man jo ikke selge i det hele tatt. Men verden før har jo vist seg å gå sånn, sier Ringnes og tegner bølgedaler i luften, og fortsetter;- Vi er jo ikke der (journ.anm: peker på nederst i en bølgedal), vi er mer her (journ.anm: peker opp mot toppen av en bølgedal). Og da kan det jo lønne seg å ta fortjeneste fra tid til annen, sier Ringnes.- Er man på en peak nå, spør Trygve Hegnar?- Ja, den som bare visste, Trygve, svarer Ringnes, og fortsetter;- Jeg tror sjansen for at vi er i nærheten av en topp, er ganske stor, sier Ringnes.SE HELE INTERVJUET HER.

Nyheter
Næringseiendom