- Eiendommen er solgt, men jeg kan ikke si noe om kjøperen, sier Nils Nordvik til Finansavisen.Han snakker om en murvilla i Madserud Alle 31, sydvest for Vigelandsanlegget. Totalt har eiendommen vært luftet for salg i to og et halvt år - den første tiden i regi av Odd Kalsnes. Den gang ble det operert med en pris på 36 millioner kroner, hvorpå det var interessenter på 30 million uten at det kom i stand noe salg.Pris: 29 mill.
Da Nils Nordvik overtok oppdraget ble priset redusert til 33 millioner kroner, men eiendommen ble ikke mer lettsolgt av den grunn. I stedet har den ligget og støvet ned på Finn.no i to års tid.Nå er den imidlertid endelig solgt. Prisen skal etter det Finansavisen kjenner til ha vært 29 millioner kroner.- Eiendommen er mer herskapelig enn trevillaene rundt. Det er en typisk representasjonsvilla. Den har vært i en shippingfamilies eie tidligere og det ruver herskapelighet og gammel velstand av eiendommen, sier Nordvik som smiler henrykt over sin egen formulering.Les mer i fredagens utgave av Finansavisen!
- Vi hadde et bud på 29 millioner kroner, bekrefter Nordvik som innrømmer at han ikke klarte å nå 30-tallet, men at endelig pris lå noe under.Eiendommen har typiske karaktertrekk som minner om ambassadebolig, men eiendommen har vært i privat eie frem til nå og vil være den også i fremtiden, ifølge Nordvik.At eiendommen har ligget på Finn.no i to år har ikke bekymret ham.- Vi har hatt den ute på en måte hvis det har vært interessenter som har ønsket den. Spørsmålet har vært om noen var villige til å kjøpe, sier Nordvik til Finansavisen.