Daglig leder for storhytter i Hafjell Exclusive, Bkørn Olav Sunde, melder om storinteresse for hyttetjenester som snømåking, tilkjøring av ved, catering og kokker, renhold og gressklipping, skriver DN.Ifølge avisen skal selskapet ha merket at etterspørselen etter hytteservice har tatt seg kraftig opp.– Like etter finanskrisen var folk mer forsiktige med pengene sine. Nå bruker både privatpersoner og firmaer mer penger på denne typen tilleggstjenester, sier Sunde til DN.Hafjell Exclusive har rundt 40 ansatte på renhold, ettersyn, oppfølging og vaktmestertjenester.I tillegg har de fire ansatte på salgs- og markedsavdelingen og benytter seg også av underleverandører for å få dekket den store etterspørselen, ifølge avisen.– Nå er kapasiteten vår sprengt. Derfor må vi si nei til private hytteeiere som ønsker tjenester. I stedet konsentrerer vi oss om å yte service til de som leier hyttene vi formidler, opplyser Sunde til DN.