Selvaag Bolig la mandag morgen frem gode tall for 4. kvartal, og belønnes med oppgang på børsen.Aksjen stiger i skrivende stund 2,0 prosent til 25 Ifølge rapporten er salgsgraden 88 prosent for boliger som ferdigstilles i 2016, mens den er 79 prosent for boliger under bygging.- Flere nye byggestarterPå presentasjonen som ble overført her på Hegnar.no kunne toppsjef Baard Schumann fortelle om høy salgsaktivitet også i starten av 2016, og at kjøpsinteressen er større enn nå enn på samme tid i fjor.- Flere byggestarter kommer i 2. og 3. kvartal, sa Schumann, og viste til prosjekter på Løren og Ensjø.Eiendomsmeglere opplyser at tilbudet av boliger er rekordlavt i Oslo, og dette har Selvaag-sjefen også merket seg.- Presset vi ser i Oslo vil fortsette. Det er heller ikke identifisert mange nye prosjekter, fortalte Schumann.Mye usolgt i StavangerAdm. direktør Per Jæger i Boligprodusentenes Forening uttalte til Finansavisen lørdag at problemene fortsetter i Stavanger-regionen, med mange usolgte boliger.- Der har salget bremset sterkt opp, og jeg tror vi ihvertfall trenger 2016 før markedet blir mer normalisert, sa Jæger.Ifølge Schumann er Stavanger på «all-time high» når det gjelder antall nye boliger til salgs.- Det vil ta noe tid før Stavanger-markedet er tilbake. Det selges fremdeles, men det er ikke slik det har vært tidligere, sa Selvaag Bolig-sjefen.