Veidekke Entreprenør skal bygge 60.000 kvadratmeter på Storo i Oslo med blant annet hotell, et stort kinosenter, næringslokaler, 149 boliger og en barnehage, skriver Veidekke og Olav Thon Eiendomsselskap i børsmeldinger onsdag.Oppdraget for Thon Storo ANS er en totalentreprise verdt en milliard kroner, eksklusive moms.Oppdraget omfatter bygging av et hotell med 325 rom, et kinosenter med 14 saler, to 12-etasjers boligblokker med 149 leiligheter, barnehage, rundt 6.000 kvadratmeter næringslokaler, 3.000 kvadratmeter kontorlokaler, en paviljong med serveringstilbud, samt et parkeringsanlegg og omfattende utomhusanlegg.Prosjektet blir nærmeste nabo til Storo Storsenter som også eies av Thon Storo ANS.Rivearbeidene har allerede startet i regi av byggherren, grunnarbeidene er planlagt å starte i april, og det hele skal stå ferdig i løpet av 1. kvartal 2019.