Ber om 56 millioner midt i Ålesund

Beliggenheten beskrives som «fantastisk fin».

Molovegen 3B (tre av ni seksjoner) og Molovegen 5 på Brunholmen i Ålesund er til salgs med en prisantydning på 56 millioner kroner, melder NE Nyheter.Eiendomsmegler 1 skriver i annonsen at eiendommene er «fantastisk fint beliggende» ved sjøen på vestsiden av Brosundet, med utsikt mot Valderøyfjorden og indre havn i Ålesund.Hotell Scandic er nærmeste nabo.Molovegen 3B ble bygd i 1997, og benyttes i dag som videregående skole (Akademiet videregående skole), kontorer, samt parkering. Eiendommen ble i 2006 ombygd til kontorer i 2. og 4. etasje, mens 3. etasje ble ominnredet til skole i 2011. Molovegen 5 ble ført opp i 1932, og ble 2005/06 ombygd og modernisert til videregående skole, samt kontorer.Bygningsmassen vurderes av eiendomsmegler Kjell Paulsen og eiendomsrådgiver Bjørn-Erik Fosseide til å være i «generelt god vedlikeholdsmessig stand, både utvendig og innvendig».Eiendommene omfatter ifølge annonsen i alt 4.578 kvadratmeter bruttoareal, fordelt med 1.161 og 3.417 kvadratmeter på hhv. 3B og 5. Samlet tomtestørrelse er drøye 1.800 kvadratmeter.