Mange drømmer om å ha et stort hovedsoverom, og flere slår gjerne sammen et stort og mindre soverom for å oppnå dette.Det bør du revurdere, ifølge Marketwatch.com.Nettsiden har intervjuet David Pekel, president i Pekel Construction and Remodeling, i Wauwatosa, Wis. og Michele Silverman Bedell, CEO i Silversons, et eiendomsmeglerbyrå i Westchester, N.Y.Pekel mener at jo flere soverom et hjem har, jo høyere pris kan man be om i markedet. Og ved å redusere antall soverom, reduserer man også antall interessenter ved salg.Men det er ikke bare soverom du bør unngå å fjerne. Du bør avstå fra å fjerne garderobeplass, ifølge nettestedet.- Folk trenger skap. Hver gang de går inn i et nytt rom vil de telle antall skap, sier Bedell.Andre tabber man kan gjøre under oppussing, inkluderer å bygge om garasjen til en ekstra stue eller bruke tapet i alle rom.