Eiendomsinvestor Jan Gunnar Greftegreff forsøker å sette ny prisrekord i Trysil med salg av en 350 kvadratmeter stor tømmerhytte til 25 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.- Vi har vært 17 år i Trysil og fulgt utviklingen og vært med på mye gøy, men så kommer det nye epoker der man vil gjøre andre ting, sier Greftegreff, som både driver innen utvikling og utleie av eiendom, til avisen.Investoren kjøpte selv hytten for 19 millioner kroner av sitt eget eiendomsselskap som ikke fikk solgt den da den sto ferdig i 2008. Det var den gang rekordpris i Trysil.- Det er et dyrt objekt, så vi forventer ikke at den blir solgt i morgen, sier Greftegreff til avisen.Petter Birkrem i Privatmegleren har fått oppdraget med å selge hytta. Det er Birkrems tredje objekt over 20 millioner kroner i Trysil det siste året, og megleren har stor tro på at han vil få solgt Greftegrefs hytte til prisantydning.- For to-tre år siden var dette markedet veldig langt unna, men det har skjedd noe her, sier Birkrem til DN.