Det er mange år og enda flere milliarder siden den tidligere norske marinejegeren flyttet fra Fredrikstad til Manhatten for å slå seg opp som forvalter. Nå setter han én fot tilbake i gamlelandet, skriver Finansavisen.
Halvorsen har bladd opp totalt 30 millioner kroner for penthouseleiligheten i Christian Ringnes-utbyggingen Jacob Aallsgate 2 på Majorstuen vis-a-vis Frogner stadion.De oppgitte prisene fremstår som grunnpriser. På toppen av dette kommer en betydelig sum i form av tilvalg, hvilket gjør at leilighetene fort kommer opp i 30 millioner kroner totalt. Det gir en kvadratmeterpris på pene 144.000 kroner. her
Halvorsen tok sjøkrigsskole og var marinejeger før han i to perioder jobbet i Morgan Stanley, oppstykket av en MBA-utdannelse ved Stanford. Halvorsen forvaltet Julian Robertsons Tiger Management fra 1992 frem til han startet sitt eget Viking Capital og bygget opp sine egne milliarder.144.000 kvadratmeterenAv tinglysningen fremgår det at Halvorsen har betalt 4,5 millioner kroner for en liten 40 kvadratmeters tjenesteleilighet. Dertil har han betalt 23,35 millioner kroner for penthouseleiligheten på toppen av bygget. Denne er på 168 kvadratmeter og har i tillegg store terrasser rundt leiligheten, skriver Finansavisen.Halvorsen står ikke registrert med andre eiendommer i Norge så nær som en festetomt ved Gudbrandsgard hotell på Kvitfjell.Finansavisen finner du !