Boliggård solgt for 111 millioner

- 2-romsleiligheter på Frogner får mindre besøk enn denne, sier Anders Langtind.

For fire uker siden omtalte NEnyheter at boliggården Von der Lippes gate 15 ved St. Hanshaugen/Lindern var lagt ut for salg.Gården med 19 leiligheter, ti garasjer og bruksareal 1.711 kvadratmeter var priset til 110 millioner og taksert til 145 millioner kroner.Salget av eiendommen er ifølge nettstedet allerede unnagjort.- Budene startet på 85 millioner, men prisen ble til slutt 111 millioner kroner, og yielden ligger på 3,6-3,7 prosent. Det er helt eventyrlig. Vi hadde vel 45-50 på visning, et større antall enn det som kommer for å se på en 2-romsleilighet på Frogner, sier Anders Langtind hos Privatmegleren Ullevål.Langtind var for øvrig gjest hos HegnarTV i forrige uke. Se sendingen i opptak her.Han karakteriserer overfor NEnyheter prisantydningen som «høy og riktig», men vil ikke røpe kjøperens identitet.Nettstedet forteller om et lite forbehold: Lov om kommunal forkjøpsrett til leiegårder» gir beboerne rett til å tre inn på høyeste bud.- Men det skjer sjelden på disse nivåene, og investor får jo uansett den samme summen, sier Langtind.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også